Mijzelf verwennen met een ooglaserbehandeling

Door 12 december 2016Trends

Jezelf een cadeautje geven moet kunnen, zo nu en dan. Een leuk boek of een nieuwe sjaal is natuurlijk altijd leuk, maar ik ben van plan om eens te sparen en mijzelf écht goed te verwennen met iets waar ik jarenlang over zit te twijfelen: een ooglaserbehandeling.

Een bril of lenzen kunnen heel lastig zijn bij het opstaan of tijdens het sporten. Hoe heerlijk zou het zijn om áltijd alles te kunnen zien? Natuurlijk, het is even sparen, maar tegenwoordig ben je minder kwijt dan ik dacht. Zo kun je bij Vision Ooglaseren al vanaf €899,- per oog je ogen laten laseren. Dat is nog eens leuk om mijzelf mee te verrassen tijdens de feestmaanden.

Als de decembermaanden voor jou al duur genoeg zijn, is het misschien een idee om aan een groter cadeau dan ooglaseren te denken als je je 13de maand ontvangt. Ik ben er in ieder geval helemaal over uit dat ik voor deze goede investering ga!

Ik heb inmiddels mijn vooronderzoek gehad, dit duurde bijna 2 uur maar ik wist daarna wel meteen welke behandeling het best bij mijn ogen past. De arts vertelde mij dat ik het best voor de TransPRK behandeling kan gaan. Daar ben ik eerlijk gezegd heel blij mee omdat deze methode volledig met een laser wordt uitgevoerd en mijn ogen dus helemaal niet worden aangeraakt. Bij sommige andere methodes is dit wel het geval maar dat lijkt mij erg eng. Na het vooronderzoek zat ik nog nergens aan vast maar ik heb zojuist de knoop doorgehakt en een de behandeling gepland, donderdag 29 december ben ik aan de beurt!